Ved en dyreklinik bliver dyrene behandlet godt!

Som tiden er gået og er nået frem til i dag, så er der kommet utroligt stort fokus på dyrevelfærd.

Man er blevet meget polariseret omkring, hvor meget man skal gå op i dyrevelfærd, hvor man har nogle mennesker, der mest sørger for ikke at købe skrabeæg, og hvor de spiser økologisk kød; og så er der helt videre til dem, som mener, at man ikke bør have kæledyr, og at alle dyr bør leve ude i det fri, om de har prøvet det før eller ej.

Og så er der selvfølgelig dem, som er helt ligeglade med den slags.

Men generelt er der sket en udvikling i retning af, at vi skal passe bedre på vores dyr og sørge for, at de får de bedste forhold.

Derfor kan nogle se skævt til en dyreklinik, om de så kommer på besøg for at blive tjekket eller tilset, eller det kommer til at minde om et dyrepensionat.

Det kunne meget konkret være hos en dyrlæge Værløse på en dyreklinik.

Dyrene har det skam rigtig godt

Vores mere skeptiske opfattelse af hvordan man tager sig af dyrene har udviklet sig gevaldigt, hvilket både hænger sammen med, at man efterhånden synes, at dyrene skal have samme vilkår som mennesker og leve på samme måde, selvom der tydeligt er intelligensforskel, og de har ikke samme behov som os.

Endvidere ser man også skeptisk på sådan noget som videnskaben, og det er da kun godt, at man er skeptisk, men nogle gange kan det kamme over til så stor en mistroiskhed, at det minder om sølvpapirshatte-teorier.

Man behandler netop de dyr godt på en dyreklinik. Man foretager ikke eksperimenter på dem, og de er ikke overladt til sig selv, som var de sat ind i et fængsel.

Når et dyr kommer på en dyreklinik, skal de jo helst komme ud igen mere sunde og raske, ellers er der jo et problem med klinikken – og det ville blive opdaget.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *