Tips til indretning af legeplads til haven

Er du træt af at skulle tilbringe timer hver dag med at følge dit barn til den lokale legeplads og dernæst skulle holde øje med det indtil I atter skal hjemad? Så kan du overveje at opføre en legeplads til haven. Med en legeplads på egen matrikel kan dine børn lege i fred, og du kan holde øje med dem fra vinduet mens du udfører andre gøremål i hjemmet.

Kan jeg selv bygge redskaber til legepladsen?

Det kan faktisk godt lade sig gøre at indrette en legeplads til haven uden at være i besiddelse af de helt store håndværker kundskaber. Du kan nemlig sagtens bestille alt hvad du skal bruge til din hjemmelegeplads over nettet.

Lege redskaber som du køber hos godkendte forhandlere i Danmark er nemme at stille op, og er samtidig sikre og holdbare. Du er selvfølgelig selv forpligtet til at sikre at dine lege redskaber står fast og stabilt på underlaget, og at alting er monteret korrekt. Men du behøver ikke at være ferm med hammer og sav for at kunne opføre en flot legeplads til haven.

Hvad skal en legeplads indeholde?

Uanset din haves størrelse vil du kunne indrette en flot og funktionel legeplads uden at skulle investere det store. De fleste børn vil være ellevilde hvis blot deres hjemmelegeplads indeholder et gyngestativ, en sandkasse, et legehus og måske en morsom og udfordrende have trampolin. På en sådan legeplads vil dine børn kunne få mange timer til at gå med leg og fysisk udfoldelse.

Er din have mere begrænset i størrelse kan du overveje et lækkert legetårn. Et legetårn integrerer flere lege redskaber – for eksempel gyngestativ, klatre stativ, legehus og rutsjebane – og fylder ikke så meget som hvis du skulle have de enkelte redskaber stående hver for sig.

Få meget mere inspiration til din legeplads til haven på husblog.dk

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *