Notesbøger med navn kan bruges til andet end at skrive i

Notesbøger med navn gør det som det første let at finde dem, hvis man skulle lægge dem fra sig og have glemt, hvor man har lagt dem, og de ligner mange af de andres.

Men der er også en anden god fordel ved de notesbøger, om der er linjer i dem, en margen eller helt blanke linjer, som man måske ikke lige overvejer som det første, når man køber sig nogle notesbøger med navne på.

Det er jo det med, at man måske tænker lidt for officielt med de bøger, at man skal tage noter i dem, skrive lange stile eller bruge dem til kedelige huskelister til ens indkøb.

Der er jo mange andre muligheder med dem, om man bruger blyant, kuglepen eller tusch, og det er jo, at man kan skabe meget andet i de notesbøger.

Hvad kan du kreere i dem? Lad os se på det!

Brug notesbøgerne med navne i til så meget andet spændende

Eksempelvis kan du jo tegne skitser i dem, hvor linjerne måske kan være med til at skabe proportionerne korrekt til ens figurer.

Man kan lave kruseduller, der kan fungere som hemmelige beskeder til andre, man deler bøgerne med, eller man netop skriver ned i et kodesprog, som man kun selv kan forstå.

Man kan jo sådan set også male lidt i dem, men så skal man næste holde øje med, at man ikke maler gennem siderne, da det kan ødelægge flere andre sider, man ellers ville have brugt til noget andet i den notesbog.

Du kan lave skattekort i dem, eller du kan gemme tørrede blade fra fjerne egne eller bruge dem til at samle frimærker i, hvis du kan finde en måde hvorpå, at de kan blive holdt på plads og ikke ødelagt.

Og man vil altid kunne se, at de notesbøger tilhører dig grundet navnet på dem.