Når tiden er kommer til at lukke restauranten i Ringsted...

Når tiden er kommer til at lukke restauranten i Ringsted…

… så skal du huske at låse den godt af, så der ikke sker indbrud midt om natten, eller når der ellers ikke er nogle på domicilet.

Nu troede du garanteret, at vi skulle til at tale om, at man er nødt til at dreje nøglen om for sidste gang med ens restaurant i Ringsted med henblik på at sælge den, overdrage lokalerne til andre virksomheder og ganske enkelt aldrig have noget at gøre med en restauration på denne adresse.

Det er heldigvis ikke emnet for denne artikel, selvom der med garanti findes nogle tilsvarende artikler derude, der har med det emne at gøre.

Her skal vi behandle emnet direkte, hvad man skal gøre, når man vælger at lukke butikken for dagen, såsom denne restaurant, der næppe har åbent hele dagen.

Har man penge nok, kan man have en vagt ansat til kun at være på stedet og holde øje døgnet rundt – måske sammen med en hund.

De fleste vælger dog at have besøg af vagter i ny og næ i løbet af natten, så de kan tjekke ens område som vagtfirma sammen med de andre firmaer, de er hyret til at tjekke adresser hos, når rengøringen er gået hjem, eller man selv har klaret den sag.

Men man kan også tilføje eller nøjes med noget lidt andet, såsom at installere overvågning på stedet, hvor der bliver optaget hele natten igennem på flere vinkler, så man eventuelt kan spotte indbrudstyve og andet.

Dette vil forsikringen også sætte pris på, når man skal anmelde indbruddet og have forsikringspengene – og det gør arbejdet lettere for politiet.

Man kan også installere lydløse alarmer, der kan blive aktiveret ved indbrud eller bevægelse via bevægelsessensorer, så de stadig kan være der og blive taget på fersk gerning af myndighederne.

Men mange vælger også de alarmer, der larmer, så tyvene stikker af med det samme og ikke tager værdigenstande med sig.