Makita – japansk kvalitet inden for hækkeklippere

15 marts 2022
Niels Geckler

advertorial

Hvis du står og skal have klippet hækken og din hækkeklipper strejker – så skulle du måske se på Makita hækkeklippere.

Makita er en stor japanske producent af alle former for elektriske redskaber og værktøjer. De har alt fra skruemaskiner, bajonetsav, slibemaskiner og borhammere til græstrimmere og hækkeklippere på programmet. Stort set alle deres produkter kan køre på den samme type batteri. Derfor kan man nøjes med at have et enkelt batteri fra Makita til hele maskinparken, hvis man holder sig til dette mærke. Og som sagt dækker næsten alle hjørner inden for elektriske redskaber og værktøj.

Det er en virksomhed med global repræsentation og produktionen spredt ud på fabrikker i en række lande. Makita har som virksomhed mere end 100 år på bagen, de første mange år som blandt andet reparatør inden for armaturer, belysning og elmotorer. Nogle år efter 2. verdenskrig slog de ind på den kurs med elværktøj, der har gjort dem til en af de ledende på feltet i dag. 

Makita hækkeklippere

Makita har i mange år været til stede på det danske marked for elværktøj og -redskaber

Mange danskere er glade for de japanske kvalitetsprodukter, og det gælder både den glade amatør handyman og den professionelle fagmand og håndværker. Makita benytter et system, der kaldes kulfri elmotorer. Det er en mere effektiv type elmotor med længere levetid og mindre varmeudvikling end de ældre elmotorer.

De har haft en dansk afdeling i mere end 30 år og de har mange nyttige hjælpemidler til haven. Makita har mange elektriske hækkeklippere på programmet for den danske haveejer. Men har du købt en ny Makita hækkeklipper bør du vente med at klippe hækken til efter sankt hans for fuglenes skyld. De bygger nemlig i stor stil rede i hækkene i vore haver, men i slutningen af juni skulle de gerne have forladt rederne og så kan du komme i gang med dit nye redskab.

Flere Nyheder