Luksus til hele familien med emaljering af badekar

Luksus til hele familien med emaljering af badekar

Et badekar i eget badeværelse kan danne basis for såvel hyggestunder med ungerne, når de skal have deres daglige bad inden sengetis, som for luksus og wellness for de voksne. De fleste børn elsker et hyggeligt, lunt karbad, hvor de i selskab af badeænder og sæbebobler kan nyde at blive vasket rene af mor eller far.

Og mor eller far vil tilsvarende kunne nyde godt af selv samme badekar, når dagens stress og spændinger skal ud af krop og sind. Et badekar kan nemlig hurtigt og nemt omdannes til en lækker hjemmespa, hvor man kan slappe af i sit eget tempo, akkompagneret af skønne dufte, blid musik og dæmpet belysning.

Fjern tegn på slitage med maling af badekar

Hvis badekarret er grimt og plettet, og emaljen på visse steder føles ru i overfladen, er det tegn på, at emaljen er ved at være slidt. De misfarvede skjolder kan ikke fjernes ved almindelig rengøring. Her skal en maling af badekar til for at genskabe emaljen.

Hvorledes foregår emaljering eller maling af badekar?

En dygtig badekarsmaler vil, forudsat dit badekar ellers er intakt, kunne genskabe badekarrets emalje. Til at begynde med vil håndværkeren slibe badekarrets inderside, og dermed rense den eksisterende emalje for misfarvninger og aflejringer. Slibningen sikrer, at den nye emalje binder optimalt. Emaljen, som påføres i lange, sikre strøg, består af uretan og akryl – en komposit, som i løbet af cirka et døgns tid hærder op og bliver blank og vandtæt.

Således kan dit badekar i løbet af ganske få timer få ny emalje, og dermed komme til at stå som var det ganske nyt. Denne proces er både billigere og mindre tidskrævende end at skulle skrotte det gamle badekar og dernæst skulle købe og installere et nyt – eller mure en bruseniche op.

Du kan altid fået et ilbud på maling af badekar på emaljering-af-badekar.dk