Lån til renovering – det kan godt betale sig

Hvad siger du til et lån, hvor du kan låne op til 300.000 kroner med en løbetid fra 2 – 12 år? Og hvad hvis vi sagde, at der ingen skjulte gebyrer eller omkostninger er ved denne type lån til istandsættelse? Ville du så overveje at modernisere det køkken eller badeværelse, som I længe har talt om?

Lån hvis du skal renovere

Det er blevet meget populært at renovere sit gamle hjem på det seneste, og det betyder at der er blevet lavet lån til præcis dette formål. Men man skal jo kun tage det lån, man har råd til og ingen har lyst til at optage et lån for derefter at finde ud af at de månedlige tilbagebetalinger er langt dyrere end det man havde regnet med.

Et lån man kan stole på

Hvis du skal låne til istandsættelse eller renovering, skal du være sikker på at du har råd til det, og hvis du ikke selv er helt tryg ved at lægge tallene sammen, er det vigtigt at du får den hjælp du har brug for fra den bank hvor du låner pengene. Kompetent rådgivning og kundeservice er guld værd når du skal låne penge.  Herudover er det vigtigt at den lånekontrakt du underskriver, er lige til at gennemskue.

Kom godt i gang

Når du har fundet den helt rigtige bank at optage dit lån i, og besluttet dig for hvilke dele af dit hjem der trænger til en makeover, så er der ingen tid at spilde. Det er bare om at komme i gang – Hvis dit hjem ikke var dit yndlingssted at være før, så sørg for at det bliver det fremover.

En renovation eller en simpel istandsættelse, kan gøre rigtig meget for et hjem og øge værdien med mange tusindvis af kroner. Så gå i gang så snart som muligt.