Krystaller til healing og meditation

Føler du af og til at du mister din energi hurtigt, eller mangler du inspiration, kreativitet eller blot livsglæde i din hverdag? Så er der hjælp at hente i krystallernes verden.

Hvordan bruger jeg krystaller?

Krystaller kan bruges på rigtig mange forskellige måder. Nogle mennesker ynder at bære krystaller rundt på deres person.

Dette kan være i form af et vedhæng til en halskæde, en charm til et armbånd, i en fingerring, eller liggende løst i lommen. På den måde kan man altid hente styrke i sin krystal og måske søge trøst eller beskyttelse i svære situationer.

Der er også mange som vælger at bygge et lille alter derhjemme, måske i et hjørne af stuen, hvor krystallerne kan indgå. Krystal alteret kan bruges i forbindelse med meditation eller bøn, hvor de virker som energi kanaler. Og så er der dem som anvender chakra krystaller i forbindelse med healing.

Hvad er chakra krystaller?

Chakra krystaller er særlige krystaller som matcher de enkelte chakra i det menneskelige legeme.

I følge den ayurvediske tradition strømmer livsenergien igennem mennesket ved hjælp fra syv energi centre, de såkaldte chakra. Disse chakra er placeret langs rygsøjlen, fra sacrum i bunden af kroppen og til issen. Hver chakra har en farve, et navn og et symbol – og altså også en krystal – tilknyttet.

Ved at placere de slebne chakra krystaller strategisk rundt omkring på kroppen styrker du de enkelte chakra og dermed livsenergiens naturlige flow i dit legeme. Kroppen og sindet bliver bedre til at hele sig selv, og du kan opbygge dine energi reserver gennem regelmæssig meditation og selvhealing ved hjælp af chakra krystaller.

Hvor kan jeg købe de smukke chakra krystaller?

Hos Pilos Spirituelle Univers finder du et stort og velassorteret udvalg af ægte krystaller, her under de populære chakra krystaller i flere udformninger. Se dem alle på pilos.dk