Køb brugt tesla i Roskilde

07 december 2021
Astrid Pedersen

advertorial

De fleste bil ejere har et ønske om en dag at kunne skifte den gamle benzinsluger ud med en super økonomisk og miljøvenlig elbil i luksusklassen. Mange drømmer især om at kunne trille lydløst ned ad gaden i et eksemplar af den prestigefyldte, elegante og super lækre Tesla, der må betragtes som kongen af elbiler.

Tesla er en rigtig luksusbil, og uden for de flestes økonomiske rækkevidde – i hvert fald i den fabriksnye version.

Kan man købe en Tesla brugt?

Tesla har ikke trillet rundt på de danske veje i mere end cirka end et årti, og hører stadig – mestendels på grund af sit høje prisleje – ikke til blandt de mest solgte biler her til lands. Det betyder dog ikke at det danske brugtvogns marked er helt og aldeles blottet for Tesla modeller.

image

Du kan med andre ord sagtens finde en brugt Tesla af nyere dato hos en autoriseret brugtvogns forhandler. Det er blot et spørgsmål om at lede de rigtige steder.

Hvor kan jeg købe en brugt Tesla i Roskilde?

Hvis du leder efter en brugt Tesla i fin og køreklar stand kan du finde hvad du søger hos Bilgruppen i Roskilde. Bilgruppen har til huse på Bytoften i den centrale del af Roskilde og har igennem en årrække forsynet bil købere i Roskilde og nærmeste omegn med gode brugt biler i tiptop kvalitet.

Hos Bilgruppen finder du altid et stort udvalg af spændende brugte biler til salg, her under op til flere Tesla modeller. Når du køber din nye brugte Tesla hos Bilgruppen er du garanteret en god handel, fyldestgørende information om dit nye indkøb, og en på én og samme tid professionel og personlig service.

Du kan altid trille forbi Bilgruppen i Roskilde og se de mange brugte biler til salg, eller du kan finde den rette Tesla i salgslisten på hjemmesiden Bilgruppen.dk

Flere Nyheder