Installering af robotplæneklipper kan udføres af professionelle

Når du har købt en robotplæneklipper, kan du ikke bare tage den med hjem, sætte den på græsplænen, starte den og så forvente at den går i gang med at klippe din græsplæne.

Før den kan komme igang skal den først installeres og så skal der sættes kabler ned, der fortæller robotplæneklipperen, hvilken del af haven der skal klippes og hvilken del der ikke skal.

Du kan selv installere robotplæneklipperen og nedsætte kablerne, du kan også tilkøbe dig til hjælp til installation, når du køber maskinen. Du kan læse mere om installation af robotplæneklipperen her https://kabelnedlaegning.dk/installation-af-robotplaeneklipper/.

Hvorfor købe en robotplæneklipper?

Der er flere gode grunde til at investere i en robotplæneklipper og tilhørende installering. Ikke alene spare du mange timer i sommerhalvåret hvor du ikke skal gå frem og tilbage med din plæneklipper. Ca. 29 timer vil du spare. Det er tid der kan bruges på så meget andet og langt mere spændende. På familien, på terrassen eller på et af de utallige andre projekter, der følger med en have.

En robotplæneklipper er også en måde man effektivt kan bekæmpe mos og kløver som har det med at udrydde græsset i græsplænen. Mosset og kløver er nemlig, modsat græsset ikke vild med den ekstra opmærksomhed, der følger med en robotplæneklipper. Græsset vil derimod elske al den ekstra opmærksomhed og den langt hyppigere klipning og de små stykker afklippet græs der i stedet for at blive samlet op og smidt ud falder ned i græsset. Her vil det fungere som gødning.

De fleste har også en holdning til miljøet og vil gerne skifte til mere miljøvenlige løsninger, hvis det er muligt. En robotplæneklipper blever opladet ved hjælp af solceller, modsat traditionelle plæneklippere, der kører på el eller benzin en langt mere miljøvenlig løsning. En robotplæneklipper er også langt mere lydløs og vil hverken genere jer eller naboerne.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *