Hvordan får man et dødsbo vurderet?

De fleste skal have tid til at komme tid, når de har mistet en pårørende. Udover at man skal bearbejde tabet, så skal man også forholde sig til, hvordan personen skal bisættes eller begraves. Oven i det skal man måske også hjælpe med at håndtere det hjem, vedkommende har boet i – og det kan være et større arbejde, man kaster sig ud i. 

Vil du gerne have lidt ekstra hjælp i en svær tid? Så kan det overvejes, om der skal hyret et firma, der kan håndtere et dødsbo. 

Få hjælp til et dødsbo

Der er forskellige muligheder, når man vil have hjælp til et dødsbo. Man kan både få hjælp til at rydde og tømme boet. Det kan f.eks. være relevant, når man har forholdt sig til de ting, som familien skal arve. Derudover så kan man også få hjælp til opkøb af et dødsbo. 

Opkøb af et dødsbo fungerer sådan, at man viser de ting til firmaet, som man ønsker at sælge. Det kan være alt fra designermøbler, kunst, sølvtøj, porcelæn, lamper m.m. Herefter kan man få en gratis vurdering af, hvad firmaet vil købe det til. 

Det smarte ved at få besøg af et firma, som også kan opkøbe genstande i et dødsbo er, at man ikke selv skal bøvle med at sælge tingene. Det er sikkert også de færreste, som har lyst til at stå med en masse salgsannoncer, og samtidig skulle forholde sig til folk, der vil prutte om prisen. Derfor kan det også være en rigtig god løsning, når man får et firma ud, så arbejder med blandt andet opkøb af indbo. 

Hvem opkøber genstande i et dødsbo? 

Der er mange forskellige firmaer, som kan hjælpe med at rydde, tømme eller opkøbe ting fra et dødsbo – og Marskandiseren i Store Kongensgade er et af firmaerne, der kan kontaktes. Du kan også finde dem her: https://www.dødsbo-rydning.dk/vurdering-af-dodsbo

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *