Glæd dine kaffeglade gæster – lej en kaffeknallert

Latte, cortado, cappuccino, americano eller dobbelt espresso… Man kan nemt fare vild i koffein-bønnernes univers. Her får du en lille guide til de forskellige kaffe-drikke og et tip til, hvordan du med sikkerhed kan glæde dine kaffeglade gæster. 

Byd gæsterne velkommen ved kaffeknallerten

Det sidste først: Er du i færd med at arrangere et event, eller er der en fest eller et åbent hus-arrangement i støbeskeen? Og vil du gerne byde gæsterne på en god kop kaffe, der er lige, som de helst vil have den? Lej en kaffeknallert i aalborg og lad dygtige baristaer står for serveringen

Kaffeknallerten kan bestilles til både indendørs og udendørs arrangementer, og dine gæster vil helt sikkert elske, at de kan bestille lige den kaffedrik, de ønsker. 

En kop kaffe er ikke bare en kop kaffe

Der var en gang, hvor man bestilte en kop kaffe. Helt simpelt. Enten sort eller med mælk og/eller sukker. I dag bliver man mødt af cortado, cappuccino, flat white og sirupper i alverdens smagsvarianter, når man kigger på kaffebarens menukort.

En kop kaffe er ikke bare en kop kaffe, selvom vi nu stadig er mange, der nyder at starte dagen med en helt simpel af slagsen. En god gammeldags kop filterkaffe med mælk og uden dikkedarer.

Her får du en forklaring på, hvad der gemmer sig bag nogle af de mest populære kaffedrikke på cafeernes menukort i disse år:

Espresso
En Espresso er et stærkt, koncentreret italiensk kaffe-shot, som serveres i en lille kop. En enkelt Espresso er typisk på 30 ml.

Caffè Latte
Caffè Latte er italiensk og betyder slet og ret ‘kaffe med mælk’. Når man bestiller en latte på en dansk café, får man typisk et glas med 1/3 espresso og 2/3 varm mælk. 

Café au lait
Café au lait betyder også ‘kaffe med mælk’ – blot på fransk. Hvis man bestiller sådan én, vil man mange steder få noget, der minder om en latte, men med filterkaffe i stedet for espresso.

Americano
En Americano kan minde meget om en kop almindelig filterkaffe – men de er brygget forskelligt. En Americano består nemlig af et koncentreret espresso-shot som er tilsat kogt, varmt vand.

Cappuccino
En cappucciono består af 1/3 espresso, 1/3 varm mælk og 1/3 mælkeskum øverst. Mange steder serveres cappuccino med chokololadedrys på toppen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *