Forskellige køretøj-certifikater du kan tage

15 oktober 2021
Steffen Petersen

advertorial

Hvis du har i forbindelse med et arbejde behov for at tage et certifikat til at operere et bestemt køretøj, så skal du læse med her. Det kan være helt essentielt for dig at tage, hvis dine arbejdsopgaver indebærer, at du ved hvordan du opererer en kran eller en gaffatruck. Læs med her, hvor vi vil komme omkring dine muligheder i forhold til certifikater til enten kran eller gaffeltruck, som du kan tage. 

1. Kran-certifikat 

Hvis du altid har drømt om at arbejde på en container plads, hvor der er mange kraner og containere, så kan du overveje at tage et krancertifikat. Det kan blive en nødvendighed, fordi det tillader dig at bruge en kran. Du skal kende til de risici, der ved at operere en kran, og hvordan du bedst muligt får placeret containere sikkert på jorden igen. Det kan også være i forbindelse med lagerarbejde eller byggeplads, hvor du kan komme til at arbejde med en kran.

Derfor skal du tage et kran-certifikat, så du kan fuldføre din drøm. Måske skal du endda vide, hvordan man kører en kran, før du får dit første job. Så derfor er det en god idé at være på forkant. 

2. Gaffeltruck-certifikat

Gaffeltrucks er normalt at finde på lagre og byggepladser, hvor de bruges til at stable paller med et hvilket som helst antal produkter på dem. Hvis du har fået arbejde på et lager, depot, eller noget tredje, så kan det være en fordel, at du har et gaffeltruck-certifikat ved hånden. På denne måde kan du ubesværet få løftet nogle af de ting, der står på et lager. Ligeledes kan du med hjælp fra en gaffeltruck få lavet et lagersystem, der er helt opdateret.

Det eneste, du skal kunne fremvise ved din gaffeltruck-certificering, det er at du har en almindelig personbils kørekort, samt lægeattest. Så hvis du gerne vil optimere dit CV eller dine arbejdsopgaver, så kan du overveje at tage et gaffeltruck-certifikat. 

Flere Nyheder