Forkæl dine gæster med kvalitetsspiritus

Rom, gin, whisky, cognac, brandy – kært barn har mange navne. Det er selvfølgelig spiritus, der er tale om. Den alkoholfyldte væske findes i et væld af lækre udgaver, gamle som nye, og nogle mere populære end andre til tid og anden. Men hvilken type spiritus skal du servere for dine gæster? Til årets store runde fødselsdag? Eller til brylluppet?

Det kan være svært at vælge og vide hvad alle kan lide. Læs med i artiklen her, og få nogle gode tips til at servere spiritus.

Server spiritus til festen

Der er mange muligheder, når du skal servere en omgang lækker spiritus for dine gæster. Hvad er populært? Hvad kan folk lide? Hvad skal jeg købe mest af? Det er nok nogle af de spørgsmål, du stiller dig selv. Derfor får du her et par gode tips:

1. Gin er super populært både blandt de helt unge og de mere voksne! Der kan laves masser af skønne drinks med gin, som faktisk er super lette at købe ind til. 

2. Vodka er et must til en fest. Men det skal næppe være den billige slavevodka nede fra Netto. Det skal være god kvalitet, som rent faktisk smager godt. Vodkaen kan let blandes med et væld af forskellige drikkevarer og er god at bruge i mange velkomstdrinks.

3. Cognac og brandy er nogle dejlige klassikere. Måske lidt mere til det ældre publikum, men dem skal der også være noget til. Der er ikke noget som at nyde en dejlig cognac eller en skøn brandy til kaffen og kagen.

Opdag et stort udvalg af kvalitetsspiritus hos Jysk Vin

Hos Jysk Vin finder du et bredt udvalg af lækre kvalitetsspiritus. Der er noget for enhver smag, hvad enten du bare skal have fyldt barskabet op, inviterer et par venner forbi eller til når du skal holde den helt store fest. Opdag hele deres udvalg af luksusvarer her: https://www.jyskvin.dk/

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *