Find det billigste filter online

Hvis ventilationsanlægget i din bolig eller på din arbejdsplads skal fungere optimalt, er det vigtigt at det er forsynet med det rette filter. Det er filteret som sørger for at luften bliver renset på behørig vis. Er filteret beskadiget eller på anden måde ikke funktionelt vil du ikke kunne garantere det sunde indeklima. Og så er dit ventilations anlæg ikke noget videre værd.

Find det rette filter til dit ventilationsanlæg

Det er således vigtigt at du først og fremmest udstyrer dit ventilations anlæg med et filter i høj kvalitet. Grundlæggende kan du vælge imellem tre forskellige slags filtre.

Et G4 filter er den mest anvendte type filter i forbindelse med standard ventilations anlæg, men du kan også bruge et M5 filter. Disse to filtre hører til i henholdsvis grov filter og mellem filter kategorierne.

Hvis der er allergikere i husstanden kan du dog vælge at gå en finheds grad op og vælge et F7 filter, også kendt under navnet pollen filter. Et F7 filter er det fineste filter der findes og kan således filtrere selv de mindste pollen partikler fra.

Skift filter i dit ventilationsanlæg med jævne mellemrum

Ingen af disse filtre er dog meget værd hvis de blot får lov at sidde i dit ventilations anlæg år efter år uden at blive skiftet ud. Du bør som minimum udskifte filteret hver femte måned.

Faktisk anbefales det at du på regelmæssig basis tjekker dit filter for at se hvor snasket det er blevet. Det kan sagtens være at det er nødvendigt med hyppigere udskiftning af filter.

Du opnår ikke samme effektivitet ved blot at støvsuge filteret da du aldrig vil kunne få alle urenheder med. Du bør dog støvsuge og rense omkring filteret når dette udskiftes, for at sikre en længere holdbarhed på det nye filter.

Find filter til ventilations anlæg online på BilligFilter.dk.