Find bedemand i Gladsaxe

05 januar 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Hvis du netop har sagt farvel til et elsket familiemedlem, en kær ven, eller måske en kæreste eller ægtefælle kan det være vanskeligt at overskue de praktiske opgaver i forbindelse med begravelse eller bisættelse. Derfor bør du få en dygtig bedemand til hjælp.

Hvad kan en bedemand hjælpe med?

En bedemand er din nærmeste allierede når det handler om at få arrangeret begravelse eller bisættelse af din afdøde. Men faktisk hjælper en bedemand med meget andet og mere end blot denne ene opgave.

Bedemanden er, foruden lægen som skal udfærdige dødsattesten, den første person som tilkaldes i anledning af et dødsfald. Det er bedemanden som forestår håndtering af den afdøde – herunder kisteilæggelse og påklædning – samt transport af vedkommende mellem hjem eller hospital og så kapel, kirke, kapel og krematorium. Dette foregår i et særligt køretøj, og derfor må denne opgave ikke varetages af andre end en bedemand.

image

En bedemand vil samtidig sørge for at den afdøde opbevares forsvarligt i tidsrummet mellem dødsfaldet og begravelse eller bisættelse. Og det er bedemanden som tilser den afdøde i dette tidsrum for at sikre at alting er som det skal være.

Bedemanden kan også hjælpe dig med andre praktiske opgaver som hidrører fra dødsfaldet, her under indhentning af begravelses hjælp fra den afdødes private pension eller forsikring, eller fra kommunen.

Du kan hos bedemanden få hjælp til at arrangere gravøl eller reception på en lokal kro eller i et nærliggende forsamlingshus. Og så hjælper bedemanden gerne med at udfærdige en dødsannonce og indrykke den i lokale eller landsdækkende aviser hvis dette ønskes.

Hvor kan jeg finde en dygtig og kompetent bedemand i Gladsaxe?

Skal bisættelsen foregå i eller i nærheden af Gladsaxe på den københavnske vestegn kan du med fordel lade de dygtige bedemænd hos Svane Begravelse varetage forberedelse og afvikling heraf. Læs mere på svanebf.dk

Flere Nyheder