Få hjælp til køb af bolig med boligadvokat Dragør

Har du og din familie fundet det helt rigtige hjem i det idylliske Dragør, er det fristende bare at skrive under på købsaftalen på stedet. Måske har I ledt forgæves i rigtig lang tid, og savner et sted, I kan kalde for ”hjem”. Og måske er I bange for, at en anden køber snupper drømmeboligen lige for næsen af jer, så I atter skal ud på markedet og starte eftersøgningen op på ny. Men før du gør noget overilet, bør du træffe dine forholdsregler. Boligmarkedet er en jungle – og for at navigere uden om de værste fælder og faldgruber, har du brug for en dygtig boligadvokat.

Hvad skal jeg med en boligadvokat?

Måske undrer du dig over, hvad en boligadvokat skal gøre godt for – og om han eller hun virkelig kan hjælpe, eller om udgiften til en boligadvokat ikke blot er penge ud af vinduet. Men her bør du huske, at selv om ejendomsmægleren måske har været rigtig flink og service minded, da I skulle bruge hjælp til at finde den rette bolig, er mægler stadig på købers side.

En ejendomsmægler får sin provision per solgte bolig, og derfor er hans eller hendes første prioritet ikke at vejlede eller rådgive jer, men at få boligen solgt i en fart (og helst til en god, høj pris). Derfor bør du alliere dig med en erfaren boligadvokat, som kan fungere som modstykke til ejendomsmægleren, og som kan bistå dig igennem hele handlen.

Hvad gør en boligadvokat?

En boligadvokat er en sagkyndig ud i boligret og alle de juridiske forhold, som vedrører boliger og fast ejendom. Når du får indført et advokatforbehold (typisk omkring 14 dage) vil din advokat bruge den tid til at sætte sig ind i alle de forhold, som måtte påvirke din beslutning og din økonomi i forhold til købet. Du kan læse mere om, hvordan boligadvokaten kan hjælpe dig, på https://eboligadvokat.dk/boligadvokat-dragoer/