Emaljering af badekar - billigere end en udskiftning

Emaljering af badekar – billigere end en udskiftning

Skal badeværelset shines op – og står det gamle, plettede badekar som en skamplet og fylder midt i rummet? Bruger du aldrig badekarret, selv om du egentlig gerne ville – men lader du dig stoppe af, at det virker frastødende og uhygiejnisk? Og har du flere gange overvejet, om badekarret skal skrottes til fordel for en af de mere smarte og plads besparende brusenicher?

Dette er egentlig forståeligt nok. De færreste har lyst til at lade deres legeme nedsænke i et badekar, som er domineret af en slidt emalje med alt hvad dette indebærer af brunligt gule skjolder samt ridser og revner. Men du bør alligevel tænke dig om en ekstra gang, førend du skiller dig af med de slidte badekar.

Et badekar er genvejen til ren luksus

Dit badekar kan nemlig med overvejende sandsynlighed sagtens blive flot og lækkert igen – og således komme til at danne rammen om mangen wellness oplevelse inden for dit eget hjems fire trygge vægge. Med et badekar kan du for ganske få midler omdanne dit badeværelse til en ægte hjemmespa.

Det kræver fraktisk ikke mere end nogle stearinlys – eventuelt med duft – og et velassorteret arsenal af badeolie, skumsæbe, salte og urter. Så har du alt, hvad du skal bruge, for at kunne dyrke et afslappende og helsebringende karbad lige så ofte du lyster. Men det kræver jo selvfølgelig, at karret er galt og lækkert på indersiden.

Få dit flotte badekar igen med maling af badekar

Til alt held er hjælpen nær. En dygtig badekarsmaler vil på kort tid – ganske få timer – kunne genskabe den hårde og skinnende emalje på indersiden af dit badekar. Efter små fireogtyve timer er den nye emalje hærdet, og dit badekar klart til brug – for en brøkdel af det, et nyt badekar ville koste. Læs mere på emaljering-af-badekar.dk