Derfor skal du vælge invisalign bøjle til tandregulering

Går du og gemmer på dit smil, fordi du enten har skæve tænder eller store mellemrum mellem dine tænder? Det kan være utroligt hæmmende og begrænsende at udtrykke sin begejstring, når man er ude blandt folk. Når de fleste tænker på tandregulering, kommer vi til at tænke på den store bøje eller togskinner. Som voksen har man måske ikke behov for at skulle blive gjort opmærksom på at man har bøjle på, hvorfor det er et projekt man enten udskyder eller dropper helt.

Nu er der endelig lavet en smart og gennemsigtig bøjle, som gør at dine omgivelser ikke vil kunne se, at du er i gang med at rette op på dine skæve tænder eller mellemrum. Med en invisalign bøjle får du mulighed for at få smukke og naturlige tænder igen, så du ikke skal holde igen med at smile til dine omgivelser.

Hvilke grunde er der for at vælge en invisalign bøjle?

Invisalign bøjler er blevet utrolig populært blandt både unge og voksne. Der er i dag flere og flere der vælger at tage kampen op med skæve tænder ved at vælge denne effektive og sikre tandregulering. Der er en langt større frihed ved at vælge invisalign bøjler frem for de traditionelle togskinner og bøjler.

Når du vælger denne behandling, kan du forvente at der bliver designet en gennemsigtig bøjle, som passer til dine tænder og mund. På denne måde vil den ikke være synlig for dine omgivelser, når du har den på. Den vil også sidde så godt, at du næsten selv vil glemme det. 

Til forskel fra de normale tandbøjler, kan du let tage den af og på, når du skal spise eller drikke. Du kan dermed drikke og spise alt det du vil. Du får dog den bedste effekt ved at have invisalign bøjlen på i minimum 22 timer.

Hvor du kan få lavet en invisalign bøjle?

Besøg You Smile I Smile hvis du ønsker denne effektive og sikre behandling som retter op på dine skæve tænder.