Bevar smilet intakt med regelmæssige tandlæge besøg

Bevar smilet intakt med regelmæssige tandlæge besøg

Selv om du holder en god tand- og mund hygiejne i det daglige – det vil sige, husker at børste dine tænder og bruge tandtråd hver dag – er det stadig vigtigt, at du passer dine tandlæge besøg. Ideelt set skal du helst gå til tandlæge en til to gange i løbet af et år.

Ved disse besøg udføres for det første en kontrol af dine tænder og af din mund, som er vigtig i forhold til at opdage eventuelle ansatser til sygdom eller skader, for det andet en grundig tandrensning, som kan forebygge tandkødsbetændelse, paradentose og karies, også kendt som ”huller i tænderne”. Og så er det bare lækkert at gå fra tandlægens klinik med skinnende rende tænder, frisk ånde, og visheden om at hverken tænder eller tandkød fejler noget!

Find din tandlæge på Sjælland hos PLUS1

Uanset om du er bosiddende i det centrale København, eller om du hører til i en af de omgivende kommuner, kan du få brug for en dygtig tandlæge i nærheden. Her kan du med fordel vælge en af de fremragende tandlæger i PLUS1 kæden, som udmærker sig derved, at den omfatter tandlæger fordelt på hele Sjælland.

Dette betyder, at der er grundlag for en høj grad af fleksibilitet og videndeling de enkelte klinikker imellem. Skulle der opstå behov for en tandlæge med special viden inden for et bestemt område, kan denne kaldes ind fra en af PLUS1 kædens mange klinikker. Og du vil uden problemer kunne skifte mellem klinikkerne, skulle dine behov ændre sig.

Ved et tandlæge besøg hos PLUS1 kan du være sikker på, at dine tænder er i de bedste hænder. PLUS1 ansætter kun de bedste og dygtigste tandlæger, tandplejere og klinik assistenter – og kædens stordrift fordele gør, at du aldrig betaler overpris for en behandling hos PLUS1. Bestil tid i dag på plus1.dk